HOME | CONTACT
Klaas Gutjahr
Klaas (1956) vindt zijn eerste gitaar bij het groot vuil. In de Nl/Bel folkformatie Miss Vanilla Flute reist hij door Nederland, Belgie en Ierland. Via de omweg Tilburg, Dongen, Amersfoort, Davos (CH) keert hij terug in Leiden. Met Andrew vormt hij het Rockabilly trio Oh Boy!, waarmee hij de overstap maakt naar de electrische gitaar. Zes jaar woont Klaas op de Waardgracht. De gezamenlijke binnentuin, waar de BBQ als kampvuur dient, betekent de stap naar CE.
Tom Hazenberg
Tom (1963) krijgt van zijn broers Boudewijn de Groot en Bob Dylan mee en ontdekt zelf U2. Hij leert drie akkoorden op een oude gitaar. Van zijn krantengeld koopt hij een westerngitaar. Met de band Rejoice (later Roadrunners) had hij beroemd moeten worden. Om onverklaarbare redenen is dat niet gebeurd. Ook carrières in FC Opgejaagd en de J.C. Markband worden in de kiem gesmoord. Totdat in 2003 Camping Elisabeth bij Tom aanklopt. Dat is het keerpunt. "Ik ga maar door het pad af tot waar ooit het bos begon".
Selma Hulst
(1967) Viool, piano, basgitaar, in kort bestek de carrière van Selma. De viool werd al snel aan de kant geschoven voor de piano. Deze werd ingezet voor de Ordiplatjes, een vrolijke hardcore band. Van de Ordiplatjes kunnen ondanks zijn korte bestaan de sporen niet worden uitgewist. Vervolgens wordt zij toetsenist in de Corsetto's, de befaamde vrouwenband uit Leiden en Hazerswoude. In deze band verruilt ze de piano voor de basgitaar. Op het aanbod van Camping Elisabeth kan ze uiteindelijk geen "nee" zeggen.
Marion Groenewegen
Marion is haar carrière begonnen als gitariste van de de Beppies, de bekende Leidse schlagerpunkband. Toe ze de meidenrock van de Corsetto's zag in Zoeterwoude was ze echter verkocht. Op voorwaarde dat ze de gitaar aan de wilgen hing en zou gaan drummen kon ze overstappen naar de vrouwenrockformatie. Vanaf 2001 was zij de drummer van de Corsetto's en vormde met Selma Hulst de ritmesectie. Deze heeft Marion dan ook gespot en bij de camping gebracht.
 
Jan Willem Reugebrink
Jan Willem (1959) draagt altijd zwarte kleren. Favoriete gitaristen: Michael Schenker, Joe Walsh, Ry Cooder en Ritchie Blackmore. Startte in 1981 zijn eerste bandje samen met Tom. Later aktief in soulband TALKIN'LOUD. Demo: TALKIN'LOUD (1992). Op den duur kon hij daar te weinig gitaarsolo's kwijt en begon in 1996 samen met o.a. Guus Drentje MOONPALACE: "SHADES" (1998) en "COLDCOLDCOLD" (2000). De tweede CD betekende een hereniging met jeugdvriend Rob Verhaagen. Met hem en Klaas Gütjahr CamPing Elisabeth gestart. In het dagelijks leven docent Psychologie/pedagogiek/tekenen.
Rob Verhaagen
Rob Verhaagen (1959) begon in de 70-er jaren, wegens gebrek aan geld, met de bouw van een eigen electrische gitaar, buizenversterker en een enorme speakerkast: de “wall of sound” was geboren. De onvermijdelijke blues-bandjes volgden als vanzelfsprekend. Later, geïnspireerd door vele gitaristen en bands (o.a. Wishbone Ash, Michael Schenker, Peter Frampton, The Eagles, David Gilmour enz…enz), volgden er nog meer gitaren en buizenverstekers. De voorliefde voor muziek (en gitaren) in de 70-er jaren ontwikkeld met jeugdvriend Willem Reugebrink en uiteindelijk vallen alle puzzelstukjes samen in CamPing ElisaBeth.